A Basetoll története 2009 novemberében kezdődött: ekkor kezdtem el puhatolózni, kinek lenne kedve írni, szerkeszteni, támogatni az újságot. Közben peregtek a hetek, majd a hónapok, és 2010 újévére végül megszületett a Basetoll.
  Nem vagyok tördelő, nem értek kiadványszerkesztéshez, de van egy népes szerkesztői csapatom, rengeteg tanácsadóm és egyelőre kifogyhatatlan lendületem egy lap életre hívásához. A Basetoll összeállításánál ha figyelmbe is vettem valamiféle szabályt a formaiságokon túl, az az volt, hogy legyen laza, éljen, lélegezzen a lap! A grafikusoknak egy szót sem szóltam, hogy melyik epizódról rajzoljanak - miután elolvasták a novellákat, arról alkottak, ami őket is megihlette.
  Ez a Basetoll - egy csapat valamiféle tehetséggel megvert amatőrtől, szórakoztatásra készül. Hogy milyen minőségben, azt már nem az én tisztem megmondani.

Farkas Bálint

 


Bukros Zsolt - szerkesztő

- Maggoth. 1971. 08. 01. 12 éves korom óta írok, imádom a sci-fit, a fantasyt, a horrort és minden egyéb irodalmi műfajt. Jelenleg biztonsági őrként dolgozom, és marhára le vagyok égve.

 


Farkas Bálint - szerkesztő

1991-ben megszülettem, hét évvel később megtanultam írni, és körülbelül ekkor elhatároztam, hogy én bizony író leszek. Másfél évvel ezelőtt a Karcolat honlapjára tévedtem, ekkor "született" Dom Wolf.
Ez sok  mindent elindított, részint ennek köszönhetően kerestem fel pár hónapja ezt a hat embert, hogy megalapítsuk a Basetollat.

 

Mészáros Zoltán - szerkesztő
James Wal írói álnéven dolgozom, huszonegy éves vagyok tele energiával és ambíciókkal. Leginkább a sci-fi műfajban érzem magam otthon, de belekóstoltam már rengeteg mindenbe. Jelenleg "Mert hősök nincsenek" című regényemen dolgozom, ami a Rendszer világában játszódik.

 


Sárosdi Ádám - szerkesztő

Elsősorban újságírónak tartom magam, de csak azért, mert Maggoth-ék mindig learatják a novellapályázatok díjait, így elég kevéske jut már nekem. Ha éppen nem a Basetoll tartalmával foglalkozom, akkor a BKF-en igyekszem hozni ösztöndíj-esélytelen tanulmányi színvonalam.

 


Takács Flóra - szerkesztő

Hi, Fló vagyok. Kb. 3 éve kezdtem a kaszkadőrködést az írással. Azért jó novellákkal bíbelődni, mert más emberek bőrébe bújhatok bele, és mások elvontságát, zsenialitását is megismerhetem ezen írásokon keresztül. Ahogy L. A. Seneca mondta: "A művészet megszabadít a hétköznapi élet korlátaitól." Úgy gondolom, hogy ez a korláttalan élet veszélytelennek mondható.

 


Eszes Ivett - grafikus

Ivic vagyok, 22 éves. Mozgolódó elégedetlenségként élem életem hol Bp-n, hol Szolnok megyében. Rajzzal kapcsolatos főbb tevékenységem: jegyzetelés helyett is alkotok!

 


Pernesz Márk - grafikus

Pernesz Márk vagyok, 12.-es gimnazista a Lóczyban. Szeretek rajzolni, és szeretnék is ilyen ágon tovább tanulni.

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
Milyen az új honlap?
Nagyon profi.
Nem rossz.
Átlagos.
Borzalmas, hogyan lehet ilyet csinálni!?
Leírom a fórumban.